VUOSIKOKOUS 23.3.2016

Oikeus- ja yhteiskuntatieteellinen yhdistys ry:n (OYY) vuosikokous pidetään keskiviikkona 23.3.2016 klo 16.15-17.00 Tieteiden talolla, sali 404 (Kirkkokatu 6, Helsinki). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (5 §), esitetään muun muassa yhdistyksen vuosikertomus, tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto, päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle, päätetään jäsenmaksun suuruudesta sekä valitaan hallituksen jäsenet ja toiminnantarkastajat.

Vuosikokousasiakirjat:

OYY järjestää vuosikokouksen jälkeen varjoväitöstilaisuuden OTT Marjo Ylhäisen väitöstutkimuksesta ”Työoikeus ja prekaari yhteiskunta”. Aihetta kommentoi sosiaalipolitiikan professori Pertti Koistinen (Tampereen yliopisto). Ks. lisätietoja varjoväitöksestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s