Oikeus-lehdelle vertaisarviointitunnus

Oikeus- ja yhteiskuntatieteellisen yhdistyksen ja Oikeuspoliittinen Yhdistys Demla ry:n julkaisemalle Oikeus-lehdelle on 27.6.2016 alkaen myönnetty oikeus käyttää Tieteellisten seurain valtuuskunnan myöntämää vertaisarviointitunnusta. Käyttöoikeus tarkoittaa, että lehti on sitoutunut tunnuksen käytölle asetettuihin vertaisarviointiprosessin ehtoihin. Tunnuksella merkityn artikkelin tai kirjoituksen vertaisarviointi on toteutettu kansainvälisen tiedeyhteisön noudattamien laadullisten ja eettisten vaatimusten mukaisesti.

Tilaa Oikeus-lehti liittymällä OYY:n jäseneksi!

Lisätietoja:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s