Vuosikokouskutsu 2022

Oikeus- ja yhteiskuntatieteellisen yhdistyksen vuosikokous järjestetään ma 21.3.2022 klo 16.00 Tieteiden talon väistötiloissa osoitteessa Aalto-yliopisto Töölö, Runeberginkatu 14-16 (Sali A311). Yhdistyksen hallituksen päätöksen mukaisesti vuosikokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Hallituksen päätös perustuu lakiin väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, asunto-osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista (375/2021).

Hallitus on myös päättänyt saman lain mukaisesti edellyttää ennakkoilmoittautumista kokoukseen. Eli mikäli haluat osallistua kokoukseen, sinun tulee ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen anni.ritari@oyy-ry.fi torstaihin 18.3.2022 mennessä. Etäosallistujille lähetetään ilmoittautumisen jälkeen linkki ja ohjeet, joiden avulla kokoukseen pääsee osallistumaan. Jos osallistut kokoukseen paikan päällä, suosittelemme käyttämään kasvomaskia ja huomioimaan turvavälin kokouksessa. Seuraamme Etelä-Suomen aluehallintoviraston ohjeistuksia kokouksen järjestelyissä.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 6 §:n mukaiset asiat eli esitetään yhdistyksen vuosikertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto, päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille, päätetään jäsenmaksujen suuruudesta, valitaan hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja muut varsinaiset jäsenet sekä tarvittaessa varajäsenet, valitaan yksi toiminnantarkastaja ja hänelle yksi varatoiminnantarkastaja sekä päätetään sanomalehdestä, jossa ylimääräisen kokouksen kokouskutsu voidaan julkaista.

Kokouksen jälkeen olemme varanneet aikaa tulevan OYY:n 50-vuotisjuhlan suunniteluun. 

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä jäsenistä pääsee osallistumaan kokoukseen ja OYY:n 50-vuotisjuhlan suunnitteluun! 

Nähdään maaliskuussa. 

Oikeus- ja yhteiskuntatieteellisen yhdistyksen hallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s