OYY:lle uusi hallitus

OYY:n vuosikokous järjestettiin 7.3.2019 ja sen yhteydessä valittiin uusi hallitus. Puheenjohtajana jatkaa HTM, M.Sc. Maija Helminen ja varapuheenjohtajana OTM Anna Hurmerinta-Haanpää. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin KM Susanna Lundell, OTM Noora Lähteenmäki, VTM Petri Danielsson, VTM Helena Huhta, VTM Anni Lietonen, OTM Nea Oljakka, VTM Miialiila Virtanen ja VTM Noora Alasuutari sekä varajäseniksi OTT Timo Korander, HTM Laura Rinne, VTT Elsa Saarikkomäki.

Uusi hallitus kiittää luottamuksesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s