TIEDOTE: OYY:n julkaisupalkinto

Oikeus- ja yhteiskuntatieteellinen yhdistys on ottanut käyttöön uuden tavan edistää oikeus- ja yhteiskuntatieteitä yhdistävän tutkimuksen näkyvyyttä Suomessa lanseeraamalla uuden julkaisupalkinnon, joka jaetaan ensi kertaa vuoden 2015 lopussa.  Olisiko sinulla tai vaikka kollegallasi mielessä tutkimus, joka ansaitsisi tulla huomioiduksi julkaisupalkinnolla? Lue lisää alta ja ilmoita kriteerit täyttävästä tutkimuksesta yhdistykselle.

Oikeus- ja yhteiskuntatieteellisen yhdistyksen julkaisupalkinto on suunnattu sellaisille ajankohtaisten tieteellisten julkaisujen tekijöille, jotka ovat tutkimuksellaan avanneet uudenlaisia näkökulmia suomalaiseen oikeus- ja yhteiskuntatieteelliseen keskusteluun. Julkaisupalkinnon tavoitteena on lisätä oikeus- ja yhteiskuntatieteitä yhdistävän tutkimuksen tunnettavuutta Suomessa ja kannustaa etenkin uransa alussa olevia tutkijoita.

Palkinto jaetaan ensimmäisen kerran vuoden 2015 lopussa, ja jatkossa se on tarkoitus jakaa säännöllisesti. Julkaisupalkinnon suuruus on 500 euroa, ja se myönnetään yhdistyksen järjestämässä julkistamistilaisuudessa. Palkinnonsaajan päättää kolmihenkinen asiantuntijaraati. Oikeus- ja yhteiskuntatieteellisen yhdistyksen hallitus valitsee raadin arvioitavaksi annettavat julkaisut ilmoitusmenettelyllä. Voit ilmoittaa mukaan itse kirjoittamasi tai toisen henkilön kirjoittaman julkaisun. Palkittavan tutkimuksen tulee olla julkaistu vuosien 2012–2015 aikana.

Näin ilmoitat julkaisun mukaan:
Julkaisu (ja tekijän yhteystiedot) tulee ilmoittaa Oikeus- ja yhteiskuntatieteelliselle yhdistykselle viimeistään 30.9.2015. Voit lähettää julkaisun sähköpostin liitteenä tai internetlinkkinä osoitteeseen anna.hurmerinta(at)utu.fi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sen paperimuodossa postissa osoitteeseen: Oikeus- ja yhteiskuntatieteellinen yhdistys ry c/o Anna Hurmerinta, Himasentie 15, FI-37800 Akaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s